Website voor coach laten maken

Wil jij gewoon mensen coachen, zonder de hele tijd met je website bezig te zijn?

Plan een afspraak

Zorgen de beperkingen van je huidige website voor de nodige frustraties?

Terugkerende technische problemen, een amateuristisch ontwerp, of onzichtbaar in Google? Jouw coaching business verdient een professionele website.

Ik ga je helpen om jouw verhaal duidelijk, professioneel én op een duurzame manier over te brengen op jouw ideale coachees.

Het is tijd om je coaching business de professionele website te gunnen die het verdient!

Zeg vaarwel tegen je websitefrustraties. Laten we de digitale aanwezigheid bouwen die jij als coach verdient. Professioneel, betrouwbaar en zichtbaar!

  Snelle laadtijden

  Laadtijd is super belangrijk: ik zorg voor een razendsnelle site, verbeter de gebruikerservaring en stimuleer jouw conversies.

  Tijd besparen (automatiseren)

  Laat je website herhalende taken overnemen; zo heb je meer tijd voor het coachen van mensen. Samen bepalen we waar jouw tijdswinst zit.

  SEO-Optimalisatie

  Gevonden worden is de nummer 1 prioriteit van jouw website. Ik zorg ervoor dat jouw website niet onopgemerkt blijft met deskundige SEO-optimalisatie!

  Duurzaam gebouwd

  Mijn doel is om te werken naar een toekomstbestendig internet. De websites die ik bouw zijn energiezuinig en hebben daarmee een lage CO2-uitstoot.

  Een duidelijk verhaal

  Je website staat er niet om alleen bekeken te worden. Er moet ook geld verdiend worden. Daarom zorg ik ervoor dat jouw verhaal duidelijk wordt verteld.

  Digitale Toegankelijkheid

  Iedereen moet makkelijk kunnen internetten. Daarom doe ik mijn uiterste best om de websites die ik ontwikkel aan de laatste WCAG richtlijnen te laten voldoen.

Eindelijk niet meer in mijn eentje worstelen met mijn website.

Murielle Heybroek - deontwikkelzaak.com

“Ik had al een hele tijd zelf geprobeerd om een website te maken voor mijn eenmanszaak. Maar ik liep erin vast: het kostte me veel te veel tijd en het werd niet professioneel genoeg. Via via kwam ik bij Bram terecht en ik was zo blij met de hulp. Eindelijk niet meer in mijn eentje worstelen met mijn website. Bram luisterde en voelde enorm goed aan wat bij mij past. Hij liet me de vrijheid om met mijn eigen ideeën te komen maar als ik het even niet meer wist had hij altijd weer een creatieve oplossing. Mijn website is echt heel mooi geworden. Bram is communicatief, professioneel, levert altijd op tijd en biedt structuur. Daarnaast is hij een heel fijn mens zodat de samenwerking ook nog eens leuk is. Kortom, echt een aanrader dus!”

Lees meer ervaringen

Zo werkt het

 1. 01

  Maak digitaal een afspraak voor een vrijblijvende intake van 30 minuten.

  De eerste echte stappen zetten we later wel. Laten we eerst even met elkaar afspreken zodat ik je vragen kan beantwoorden en om alle informatie verder toe te lichten. Afspreken kan live in Amsterdam of online via Teams. Bellen kan natuurlijk ook.

 2. 02

  Vind je dat ik bij je pas? Dan gaan we samenwerken!

  Vond je het een prettig gesprek? En heb je het gevoel dat ik degene ben die jouw coaching business echt vooruit gaat helpen? Top, dan gaan we samenwerken! Nadat we alles officieel hebben gemaakt begin jij met het verzamelen van de informatie die ik nodig heb. (uiteraard krijg je een handige checklist van me mee.)

 3. 03

  Ik verdiep me in je business en huidige website (als je al een website hebt).

  First things first. Wie ben je? Hoe werkt jouw coaching aanbod? Waarom doe je het? En wie is jouw ideale coachee? Allemaal vragen waar ik uitgebreid antwoord op wil hebben voordat ik écht voor je aan de slag kan gaan. Ik bekijk je website en bestudeer de informatie die je met me gedeeld hebt.

 4. 04

  Jij deelt ál je website plannen, wensen, doelen en frustraties met mij.

  Een belangrijk onderdeel bij het maken van een plan voor jouw website is het in kaart brengen van je plannen, wensen en doelen. Want hé; die website moet voor je gaan werken natuurlijk! Maar wat zijn je frustraties? Waar heb je echt geen zin in? Waar krijg je stress van? En waar ben je al uren mee aan het worstelen? Met deze informatie ontwikkel ik een plan voor een website die deze pijnpunten bij jou wegneemt en bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen.

 5. 05

  Ik ontwikkel een professionele, duidelijke & toekomstbestendige WordPress website.

  Tijd om het plan uit te gaan voeren! Met mijn professionele software en tools ga ik aan de slag om de allerbeste website voor jou als coach te maken. Mijn motto is: groeit je coaching business, dan groeit je website mee. En niet, groeit je bedrijf dan is het tijd voor een nieuwe website.

 6. 06

  We zetten je website live en verbeteren 'm aan de hand van de feedback die je krijgt.

  Uiteraard hebben we zelf al een aantal checks gedaan waardoor jouw website er helemaal tiptop uitziet! Maar juist alle feedback die je ontvangt na het live gaan is super waardevol voor een professionele website. Hiermee zorgen we er namelijk voor dat jouw website helemaal aansluit bij de wensen van jouw coachees. En daarmee ga jij écht het verschil maken ten opzichte van je concurrent. (Die na het live gaan hoopt op bezoekers)

 7. 07

  Ik zorg voor het onderhoud van je website en verwerk jouw aanpassingen.

  Onderhoud? Plugins updaten? Foutmeldingen? Back-ups? Allemaal verleden tijd. Want ik check & update wekelijks je website. Daarnaast maak ik elke nacht een backup. Zo kun jij je website altijd zonder twijfels openen als je op een netwerk event bent, of met een potentiële coachee spreekt. En heb je een aanpassing? Stuur maar door. Ik verwerk hem vaak binnen enkele (werk)dagen.

 8. 08

  Gegroeid en tijd voor uitbreidingen of iets nieuws? Dan denk ik het voor je uit en voeg het toe.

  Groeien, de droom van iedere coach. Oke en tijd overhouden voor leuke dingen natuurlijk. En daar ben jij op voorbereid. Want als jij groeit, dan groeit je website mee. Wordt het tijd voor een afsprakenmodule? Of misschien dan toch die webshop? Let me know! Ik denk het voor je uit en voeg het toe aan je website. Handig toch? Zo houd jij tijd over voor de leuke dingen!

 9. 09

  En last but not least. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en support!

  "Ai, dat is vervelend. Ja natuurlijk help ik je! Ik kijk er direct even naar" Gaat er toch iets mis? Geen probleem, dat ga ik fixen. Gelukkig was er nog een back-up van vannacht beschikbaar dus je website ziet er binnen een paar minuten weer goed uit. En heb je een vraag over iets website gerelateerds? Webhosting, online marketing, analytics of iets anders. Kom maar door! Als ik je kan helpen dan doe ik dat.

  Plan een afspraak

Een paar voorbeelden

Blader door mijn portfolio om te zien hoe ik unieke online aanwezigheden heb gecreëerd voor professionele coaches zoals jij. Laat je inspireren!

Tevreden coaches

Benieuwd hoe andere professionele coaches de samenwerking met mij hebben ervaren? Dat lees je hieronder in deze fijne reviews! (Dank jullie wel!)

Ook een review schrijven? Dat kan hier: Naar mijn reviews

Ook een review schrijven?
Dat kan hier: Naar mijn reviews

Dit ben ik. Jouw collega die niet in dienst is, maar wel met je meedenkt én aan de slag gaat.

  10+ jaar ervaring

  Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing en webdesign kom ik snel en doelgericht tot de beste oplossing voor jou.

  Flexibel en geduldig

  Je website heeft waarschijnlijk niet altijd de hoogste prioriteit. Ik ben flexibel en geduldig en pas me hier graag naar aan.

  HBO Studie Business IT & Management

  Mijn webdesign / HTML / CSS fundering is gelegd tijdens mijn HBO studie. Aangevuld met vele jaren werkervaring en cursussen.

  Effectieve Communicatie

  Open en heldere communicatie is mijn sleutel tot succes bij het begrijpen van jouw behoeften.

  Meer dan 100 websites gebouwd

  Ik heb tientallen ondernemers geholpen bij het ontwikkelen van hun online aanwezigheid en meer dan 100 websites mogen bouwen.

  Advies en Begeleiding

  Ik sta altijd voor je klaar met waardevol advies om jou vooruit te helpen. Van je website tot de online marketing.

Dit zijn de kosten

Ik begrijp dat je als professionele coach jouw tijd het liefst investeert in mensen coachen, niet in het bouwen en onderhouden van een website. Laat dat maar aan mij over; ik zorg voor een vlekkeloze en professionele online aanwezigheid die jouw potentiële coachees aanspreekt.

 • Eenmalige kosten

  Je ontvangt altijd een vaste prijs offerte vooraf. Daarom weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

  Introductie aanbieding! Plan tussen 1 en 30 november een kennismakingsafspraak in, en profiteer van 20% korting op de eenmalige kosten.

  Mijn werk is inclusief:

  • WordPress website op maat

  • Website ontwerp op maat

  • Eenvoudig contentbeheer

  • SEO-proof website

  • Conversie optimalisatie

  • Duurzame ontwikkeling & optimalisatie

  • WCAG (toegankelijkheid) optimalisatie

  • Binnen 8 tot 10 weken live

  • Uitgebreide toelichting / handleiding

  € 3.250
  vanaf
  2.250
  betalen in termijnen is mogelijk
 • Variabele kosten (strippenkaart)

  Website klaar? Dan koop je een strippenkaart voor alle vervolgaanpassingen. Je betaalt alleen voor de uren die je gebruikt. Geen opstartkosten, geen vaste maandelijkse kosten. Gewoon een strippenkaart die je naar wens in kunt zetten. Let op! Alleen voor websites die door mij gebouwd zijn.

  Deze kun je gebruiken voor:

  • Extra pagina's

  • Nieuwe functionaliteiten

  • SEO optimalisatie

  • Website aanpassingen

  • Tips, meekijken, advies

  • Alles wat verder met je website te maken heeft..

  375 / per 5 uur
 • Maandelijkse kosten

  Voor een klein vast bedrag per maand is jouw website altijd veilig, up-to-date en betrouwbaar! Let op! Alleen voor websites die door mij gebouwd zijn.

  Wat ik voor jou doe:

  • Regel én betaal software licenties*

  • Wekelijkse updates

  • Dagelijkse backups

  • Anti-spam

  • Technisch support

  35 / per maand

Vragen die jij nu misschien hebt

 • Ik heb nog geen website, kan ik je ook inhuren?

  Ja zeker! Hoewel veel van mijn klanten al websites hebben die ze opnieuw willen laten ontwikkelen, werk ik ook met coaches (en andere professionals) die net beginnen en nog geen website hebben. Ben jij dit? Plan dan een gratis en vrijblijvende intake met me in.

 • Wat is het verschil tussen een website van € 1.000,- en jouw websites?

  Veel coaches komen bij mij als ze merken dat hun huidige website niet genoeg voor ze doet, niet professioneel genoeg is, niet kan wat zij willen of omdat ze meer tijd kwijt zijn aan hun website dan aan hun coaching werkzaamheden. 

  En waar veel webdesigners zich richten op het invullen van een template met jouw tekst en afbeeldingen, begin ik met het bedenken van een strategie. Zowel voor het duidelijk vertellen van jouw verhaal aan jouw ideale coachee als het maken van een plan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor, tijdens en na de oplevering. 

  Daarnaast ligt mijn focus bij duurzaam en toegankelijk webdesign. Dit zorgt voor extra werkzaamheden die je misschien niet direct ziet, maar die wel van groot belang zijn voor de kwaliteit van je website. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat je website super snel is. Dat je website voldoet aan de richtlijnen voor mensen met een beperking. En dat je website goed gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Een mooie bijkomstigheid van dit alles is dat je website hierdoor minder energie verbruikt en dus beter is voor het milieu!

 • Ik ben geen coach, kun je mij ook helpen?

  Ja zeker, ik werk met allerlei soorten klanten. Van bloggers tot coaches en van adviseurs tot theatergezelschappen. Ik werk graag met zelfstandig ondernemers en kleine bedrijven / verenigingen. Past jouw website plan hierin? Plan dan een gratis en vrijblijvende intake met me in.

 • Hoe ziet de tijdlijn er ongeveer uit?

  Hieronder vind je een kort overzicht van het proces. Dit is hoe de ontwikkeling gemiddeld verloopt. De daadwerkelijke invullen passen we natuurlijk aan op jouw en mijn agenda. 

  Week 1: De voorbereiding
  Week 2: Website blueprint / Wireframes
  Week 3-4: Website design
  Week 5-7: Ontwikkeling website 
  Week 8: Revisies / feedback
  Week 9-10: Testen en live

Laten we kennismaken!

Jij zult als coach als geen ander weten dat de kracht van een prettige samenwerking zit in een goede klik! Ik wil graag weten wie jij bent, waar je behoefte aan hebt en wat jouw doelen zijn. En jij wilt vast ook weten wie ik ben. Het doel is om een oplossing te vinden die perfect bij jou past.

Hoe wil je contact opnemen?

Plan een 30 min. intake

Bekijk beschikbaarheid

Contactformulier

Naar het formulier